EXPANDERA UTOMLANDS MED VÅRT STÖD

Har dina drömmar om expansion bortom hemmamarknaden satts på paus till följd av coronakrisen? Vi kan hjälpa dig forma framtiden och rivstarta din exportplan inför den globala återhämtningen.

Våra branschkunniga affärsutvecklare hjälper både nystartade företag och etablerade bolag att ta krafttag på nya marknader oavsett var kunderna befinner sig. Med vårt stöd kan du förverkliga ditt företags potential på smidigaste sätt.

Börja nu och ta försprånget – utforska våra tjänster inom vårt småföretagsprogram.

KORTA DIN TID TILL NYA MARKNADER

Business Sweden är din förlängda arm och hjälper dig lyckas med din utlandssatsning. Det är vårt uppdrag från Regeringen och vårt löfte till dig. Vårt småföretagsprogram ger tillgång till:

    • Branschspecialiserade affärsutvecklare som bistår med praktisk hjälp
    • Globalt kontorsnätverk med lokal expertis på fler än 40 marknader
    • Experter i hela Sverige som ger råd kring din utlandsexpansion
Tack vare det statliga uppdraget kan vi erbjuda subventionerade tjänster.

VÅR RÅDGVINING ÖKAR DIN OMSÄTTNING

Företag som får rådgivning av oss lyckas bättre. Det visar vår undersökning bland deltagare som genomfört vårt småföretagsprogram. Resultaten är tydliga: exportomsättningen ökade med hela 26 procent efter tre år och antalet anställda ökade med 12 procent.

DINA BEHOV STYR VÅRA INSATSER

I vårt delinitiativ Global Business Development Program (GBDP) skräddarsyr vi våra tjänster efter dina unika behov och förutsättningar för export och internationell tillväxt. Programmet ger dig praktiskt stöd och insikter i lokala marknader vilket minimerar risker.

Är du redo för en ny marknad? Har du alla bitar på plats inför utlandssatsningen? Ta första steget med vår populära utbildning Online Steps to Export.

För dig som redan har en exportplan – ansök till programmet Catalyst som är särskilt riktat till scale-up bolag.

Vill du skala upp din affär utomlands? Ta till vara på din potential med vårt kostnadsfria utvecklingsprogram Leap Accelerator.

HAR DU JUST BÖRJAT FUNDERA PÅ UTLANDET?

REDO FÖR EN NY MARKNAD?

SKAPA NYA INTÄKTSSTRÖMMAR

Ta kontakt med våra affärsutvecklare för mer information om hur vi kan hjälpa ditt företag att öka din globala försäljning.

VI HJÄLPER DIG MINIMERA RISK

Business Sweden erbjuder ett heltäckande stöd oavsett vilken tillväxtfas ditt företag befinner sig i. Vi har hjälpt företag med utlandsetableringar i många år och har lärt oss är att de som får rätt hjälp redan i planeringsfasen och hela vägen fram, lyckas bättre.

På hemmaplan börjar arbetet med att välja rätt marknad, sätta affärsstrategier och få koll på exporttekniska frågor. Här behövs branschkunniga experter och på den nya marknaden behövs affärsutvecklare med lokal expertis. Tillsammans med våra team runt om i Sverige och globalt kan du gå i mål och bli en internationell spelare.

TRENDER OCH INSIKTER

Utforska våra senaste trendrapporter och nyhetsbrev för en översikt över affärslandskapet för exportföretagen.  

SVENSK EXPORT I STORMENS ÖGA

Hur påverkas svenska exportföretag av coronakrisen? Enligt får senaste undersökning kommer försäljningen fortsättningsvis att drabbas hårt, men färre företag förväntar att situationen ska förvärras de kommande fyra veckorna.

COVID-19 GLOBAL EXECUTIVE BRIEF

Få ett globalt perspektiv på konsekvenserna av Covid-19 för internationell handel. Vår Executive Brief uppdateras varannan vecka och samlar in data från våra 47 kontor runt om i världen.

REVIBE GER VÄRLDEN BRA VIBRATIONER

ReVibe har sett sig som ett globalt företag från början. Frågan har aldrig varit om de ska satsa sin konkurrenskraftiga energi utomlands, utan snarare var de ska satsa.

Business Sweden hjälper svenska företag att öka sin globala försäljning och internationella företag investera och expandera i Sverige.

Följ oss på